Ett år med bloggen

I dagarna är det ett år sedan jag startade min blogg, och jag tänkte passa på att lite inåtvänt blicka bakåt på hur det har gått hittills. Några tydliga slutsatser kan man dra:

  • Mycket miljö- och klimatpolitik. Det är bara att inse att det är dessa frågor som framför allt får mig att vilja uttrycka mig, även om jag till vardags inte känner mig fullt så enkelspårig… Fast det har även funnits en massa andra bloggtankar som inte nått tangentbordet, vilket för mig till nästa punkt:
  • Långa perioder av tystnad. Jo, som heltidsarbetande tvåbarnspappa finns det en del annat att göra. Om man som jag då har en viss tröskel för att komma igång med skrivandet är det lätt att månaderna går utan att något tillfälle uppenbarar sig när man både har tid att skriva och en tanke som pressar på och vill ut.
  • Snälla människor. Den respons jag har fått hittills har i stort sett bara varit positiv, vilket jag förstås är glad för! Så även om min blogg inte kommer att förändra världen blir det nog även fortsättningsvis en text lite då och då.

Vi hörs framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: